Vi väntar valpar!

Vi väntar valpar!

Första veckan i Oktober väntar vi tillökning efter dessa två individer. Denna kombinationen hoppas vi ska ge fantastiska familjehundar som gladeligen följer med på allt, är framåt, följsamma, harmoniska och trygga i sig själva.

Djangos matte berättar!

Django aka Vhagar at Stabmeldys Django föddes i Litauen den 30 september 2016. Den 4 Februari 2017 kom han till Sverige, Karlshamn via båt med sin kennelmatte Ramune där jag träffade honom för första gången. En liten plutt men nyfiken och glad, följde glatt med mig när vi skildes från kennelmatte.

Django är en försiktig liten kille men absolut inte mesig, så han kan ta för sig om det behövs. Django är en härlig kille med mycket härlig attityd och mycket GO i sig. Älskar att springa och hämta bollar, frisbees mm. Han älskar att vara ute med mig skogen likaväl som att gå en promenad i staden, han räds inte heller regn och rusk, bara man har täcke på sig.

Vi har även tränat Rallylydnad och Agility och det är något som passar honom väldigt bra. Utställningar har väl kanske inte varit hans grej, men han har ändå presterat goda resultat såsom massor av Execellent & CK och nu även CERT.

Django har perfekt storlek enligt rasstandard, 49 cm hög och 14.6 kg – kurvig och maskulin på samma gång. Django har tidigare en kull hos Gold Dust (födda:2018/01/18), 7 valpar (3 hanar & 4 tikar) alla hanar med normal testikelstatus

Länk till testparning: https://whippet.breedarchive.com/animal/testmating?dam_uuid=6d286bc2-1aaf-4abb-89d4-a606eacdd323&sire_uuid=14b0572e-0831-46d5-900b-c6e2353cbde2

För mer info om tiken läs mer om henne under kategorin Hundarna.

Varmt välkomna att höra av er om intresse finns, nås på både mail och telefon!

Med vänlig hälsning Emmie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.